Biography

Mar Lagoz (Marjolein Cinjee) is een talentvolle DJ/Producer uit Nederland.
Marjolein had al op jonge leeftijd interesse voor het DJ vak en is rond haar 16de begonnen met DJ lessen bij onder andere Koen Van Dijk. Daarna heeft zij de Pro DJ Cursus gedaan bij DJ School Amsterdam, gevolgd door de Cursus Master in the art of DJing, die zij succesvol heeft afgerond. Om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen volgt Marjolein nu af en toe nog een DJ les.

Rond haar 18de begon zij al met draaien in verschillende clubs en op
evenementen, en vanaf daar is het steeds meer uitgegroeid. Ondertussen heeft Marjolein met haar oude en nieuwe DJ naam al veel opgetreden op verschillende evenementen, en in clubs door het hele land. Ook in ons buurland
België. Verder is zij in het bezit van haar eigen apparatuur zoals DJ set 2x CDJ 2000 Nexus en 1x DJM 900 Nexus.

Naast DJ is Marjolein Producer en heeft zij in het Media Park te Hilversum bij Ava Studio’s de studie Master Engineer/Dance Beat Producer/Studio Technicus gevolgd en dit met succes behaald. Haar doel als DJ (en producer) is om iets nieuws en moderns toe te voegen aan het bruisende party leven waar zij middenin staat en altijd op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen.

Mar Lagoz staat bekend om haar sterke persoonlijkheid en temperament. De shows zijn Entertaining, Sexy en Energiek of terwijl het echte party gevoel!